‘Do ju shkrijë dielli silikonin’, Rozana Radi nuk ia përton ndjekëses: Njësoj e bëjmë qumështin

521

Këngëtarja Rozana Radi ka postuar një thënie me humor lidhur me ditët e nxehta të verës.

Ndërkohë që ajo i ka drejtuar një status djemve, këngëtarja është ironizuar nga një ndjekëse e saj.

“Kujdes djem! Mos dilni jashtë në orët më të nxehta të ditës, se mirë që nuk kuptoni asgjë në hije, imagjinoni në diell,“- shkruan ajo.

Postimi i Rozana Radit
Komentuesja i ka shkruar këngëtares: Ndërsa unë do bëja apel: Kujdes gocat me silikon se do ju shkrijë dielli si akullore!

Komentit të ndjekëses, i është përgjigjur vetë këngëtarja, e cila i është kthyer: Nuk kemi nevojë për provë besojmë në fjalë. Njësoj e bëjnë qumështin dhe këto.