Digjet KZAZ-ja nr.6 në Shkodër

KZAZ-së numër 6 në Bushat ën Shkodër i është vënë flaka.

Mesohet se mbështetës të Partisë Demokratike po protestojnë përballë KZAZ-ve në Shkodër dhe në Elbasan.

TE TJERA