Diten e sotme Bashkia Shkoder eshte vendosur nje poster tek teatri “Migjeni” ku behte thirrje te gjithe qytetareve te shkojne nga data 27 e deri me 2 korrik per te bllokuar keto zgjedhje.

Vete kryetarja e bashkise se Shkodres Voltana Ademi ka postuar kete foto ne faqen e saj zyrtare me mbishkrimin “Stop Krimit”.

Ajo qe ben jo pak habi eshte fakti qe per ceshtje politike te perdoren institucionet shteterore ne rastin konkret sic eshte teatri “Migjeni” e ne lidhje me kete pjese gazetari e njekohesisht aktor i ketij teatri Simon Shkreli ka reaguar me nje postim ne rrjetin social FB. Shkreli shprehet se do te deshironte qe ky poster te ishte realisht nje shfaqje e tyre por qe ne te vertete teatri e ka mbyllur sezonin e tyre artistik dhe se aktoret me te mire nuk jane ata vete por ata qe po e perdorin kte institucion.

Natyrisht nuk ka munguar as reagimi i kryeministrit Edi Rama i cili ne profilin e tij ne Instagram shkruan “O moj Shkoder mori Shkoder, kuj ja paske pas ket fare borxhi, sa me e mbajt tash kate vjet Molotanen mbi krye”.