Tatuazh me simbolin infinit, kuptimi i vërtetë dhe disa ide për ta bërë atë origjinal

2087

Ndër tatuazhet që janë zgjedhur më shpesh, kur doni të sillni gjithmonë një imazh mbi ju, ekziston pa dyshim tatuazhi infinit. Një figurë që transmeton një harmoni të caktuar dhe që pëlqehet përtej çdo gjëje, ndoshta edhe për shkak të simbolizmit që e ka dalluar gjithmonë.

Ky dizajn, në fakt, zgjidhet gjithnjë e më shumë nga burrat dhe gratë, si për thjeshtësinë e linjës dhe për kuptimin e thellë.

Kuptimi

Ky tatuazh ka një kuptim shumë të rëndësishëm, prandaj ai është zgjedhur nga shumë njerëz dhe për tatuazhet e llojeve të ndryshme. Zbulimi i tij, ndonëse daton shumë herë më parë, ishte i lidhur me John Sallis i cili në 1655 i dha atij një kuptim të saktë.

Zgjedhja e projektimit duket të rrjedhë nga mënyra në të cilën vlera 1000 u tregua në Perandorinë e vonë Romake. Ky numër në fakt ishte përdorur në atë kohë për të treguar sasi të mëdha.

I njëjti simbol u përdor dhe u rishikua nga Leonardo Eulero i cili e quajti atë “pafundësi absolute” duke i dhënë asaj formën e një tete të shtrirë. Endrra e tij kishte linja që nuk prekeshin, duke lënë hapësira të hapura. Prandaj është një dizajn që mund të lidhet me diçka që mendohet të zgjasë përgjithmonë.

Ide për ta bërë atë të veçantë

Tatuazhi Infinit mund të bëhet i veçantë në mënyra të ndryshme. Në të vërtetë mund të skicohet me fjalët brenda si fjala dashuri ose emri i të dashurit.

Në të njëjtën kohë mund të pasurohet me dekorata të tilla si lule që e rrethojnë, zemra të vogla ose yje. Ju mund ta mbushni me emrat e të dashurve.

Ka kaq shumë mundësi. Këto varen vetëm nga imagjinata dhe nga ajo që synon të përfaqësojë tatuazhi. Deri më sot, për shembull, ka disa çifte që zgjedhin të ndajnë këtë simbol.

Një shembull i mirë është që ta keni atë tatuazh në vend të unazave të martesës për të simbolizuar diçka që nuk mund të humbasë, pasi është gdhendur përgjithmonë në lëkurë.