“Një minutë heshtje për vëllezërit dhe motrat tona në agjërim” plas gallata në rrjet me deklaratën e Bashës (nuk kanë vdekur Lul..!)

1448

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ndërpreu fjalën e tij teksa mbante fjalim para Kryeministrisë.

PUBLICITET

Ai tha: Një minutë heshtje në nderim të vëllezërve dhe motrave tona besimtar në agjërim.

Kaq ka mjaftuar që në rrjeti të tallet me kryedemokratin. (TemA)

PUBLICITET