Çfarë rezervon qershori për ju? Parashikimi i yjeve nga Jorgo Pulla

Çfarë rezervon për ju muaji qershor, që sapo ka nisur. Lexoni parashikimin e yjeve, nga astrologu i njohur Jorgo Pulla.

DASHI
Të përgjithshmet: Një muaj komunikues fillon plot mundësi për të zgjeruar njohjet dhe për të fituar një nivel personal ose profesional. Hëna e re, e cila ndodh në 3/6 në shenjën e Binjakëve, tërheq vëmendjen sepse ka mundësi të shihni një çështje tepër optimiste dhe të mos bëni vendimin e duhur. Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 do të jetë një mundësi e mirë për t’u afruar me familjen tuaj. Hëna e Plotë që përfundon në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve në 17/6 krijon kushte eufore për njerëzit e mjedisit tuaj dhe sjell disa ftesa sociale, takime dhe parti. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres më 22/6 inauguron një periudhë ku mund të përballoni me sukses çdo gjë që lidhet me shtëpinë tuaj.

Dashuria: Gjendja juaj do të jetë e mirë gjatë gjithë muajit dhe çështjet tuaja sentimentale do të jenë të larta në listën tuaj të prioriteteve. Tek kjo do të kontribuojë në hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 që do t’ju japë energji dhe humor për të takuar njerëz. Njohjet e reja përmes njerëzve në mjedisin tuaj janë më shumë se vetëm e mundur, por nuk duhet të qëndroni në rekomandimet që do të merrni dhe do të ishte mirë të arrini përfundimet tuaja. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie dhe qëndroni së bashku, hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do t’ju ndihmojë të adresoni çështjet që ju shqetësojnë së bashku dhe çështje të veçanta që lidhen me shtëpinë tuaj.
Karriera dhe financat: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 do të krijojë ndërhyrje dhe mund të mos jetë lehtë për të lehtësuar potencialin tuaj profesional. Hëna e re që ndodh me Binjakët më 3/6 por dhe Hëna e plotë në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 ju tregon për të rezervuar diçka nëse dëgjoni premtime për çështjet e biznesit tuaj nga njerëzit në mjedisin tuaj pasi është shumë e mundur të ketë premtime të mëdha që do të jenë të vështira për t’u bërë.

DEMI
Të përgjithshmet: Qershori fillon me një Hënë të Re në 3/6 në Binjakët që mund të zbukurojnë disa situata me theks të veçantë në ato që lidhen me çështjet financiare. Mundohuni të kurseni shpenzimet tuaja pasi ndoshta nuk jeni duke bërë llogaritjet e duhura. Në 9/6 hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve do t’ju ndihmojë të mbani mbrapa dhe për të përuruar një periudhë shumë të mirë gjatë së cilës mund të kurseni. Hëna e plotë që përfundon në boshtin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 ju tregon të qëndroni poshtë dhe të shmangni rrezikun e investimeve dhe të biznesit.
Dashuria: Afërdita lë shenjën tuaj dhe kalon tek Binjakët më 9/6 një vend nga i cili mund të krijojë pasiguri dhe mendime të tjera rreth çështjeve tuaja emocionale.

Nëse jeni beqar hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 do t’ju ndihmojë emocionet tuaja në rrugën tuaj, pasi do t’ju sjell biseda me një person që ju intereson gjatë kësaj kohe. Hyrja e Diellit tek Gaforrja më 22/6 do t’ju ndihmojë të zgjidhni një çështje sentimentale me ndihmën e njerëzve nga mjedisi juaj i ngushtë. Gjatë gjithë muajit duhet të jeni të kujdesshëm me atë që shihni në fushën emocionale, pasi do të keni një perceptim subjektiv që nuk do t’ju ndihmojë.
Karriera dhe financat: Çështjet që lidhen me sektorin profesional dhe financiar duhet të merreni posaçërisht këtë muaj, pasi Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6, por edhe Hëna e plotë në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 rrit rrezikun e gabimit investimet dhe vendimet e gabuara. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 mund të sjellë një sugjerim profesional nga dikush në mjedisin tuaj të ngushtë. Mos qëndroni vetëm në fjalët e tij dhe kontrollojeni dhe ju para se të merrni vendimin tuaj.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Ngjarjet astrologjike të këtij muaji ndodhin më së shumti në fillimin e Henës së re ë ndodhi në 3/6. Për shkak se do të ketë një pamje të pandershme me Jupiterin dhe Neptunin, duhet të qëndroni të bazuar veçanërisht në marrëdhëniet dhe partneritetet, pasi do të jetë e lehtë për të marrë vendime të gabuara. Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 ju thotë që të keni durim dhe të mos bëni lëvizje të nxituara, pasi ka sfonde në këtë periudhë. Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj tregon se do të ketë ndihmë në punët tuaja dashamirëse nga perëndesha e dashurisë. Kujdes sepse do të keni një tendencë subjektive për shkak të lëvizjes së Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6, e cila nuk do të jetë e dobishme.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj më 9/6 përcakton një periudhë shumë aktive për çështjet tuaja sentimentale. Kjo tregon se do të keni takime, njohje të reja dhe lajme nga njerëz që janë me interes në nivel personal. Hëna e re që ndodh në shenjën tuaj në 3/6, por edhe Hëna e Plotë që ndodh në aksin tuaj Binjak-Shigjetar më 17/6 tregon se do të jeni të prirur për vendime të gabuara. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përballeni me tundimet dhe mos e lejoni t’ju tërheq.
Karriera dhe financat: Ky muaj mund të krijojë një pamje të gabuar në çështjet e biznesit tuaj, dhe një pjesë e madhe në këtë do të luhet nga Hëna e Re që ndodh në shenjën tuaj në 3/6, si dhe Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 pasi Neptuni ka një përfshirje të drejtpërdrejtë në to. Në kombinim me hyrjen e Merkurit tek Gaforrja në 5/6, tregon se mendimi juaj do të jetë mjaft subjektiv dhe nuk do të jetë e lehtë të ndani interesin. Shmangni të pretendoni diçka në fushën profesionale pasi ka shumë mundësi të mendoni se keni fituar, por gjërat mund të ndryshojnë gjatë kohës.

GAFORRJA
Të përgjithshmet: Ky muaj do të krijojë kushtet e duhura për të pasur një sfond për çështjet që ju shqetësojnë, pasi Hëna e Re, e cila ndodh në 3/6 në shenjën e Binjakëve por dhe Hëna e Plotë që zhvillohet më 17/6 në boshtin e Binjakëve-Shigjetarëve do të krijoni lëvizshmëri “, prapa shpinës. Do ju duhet të shikoni nga afër njerëzit që ju besoni, qoftë në staf ose në nivel profesional. Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në 5/6 do t’ju bëjë veçanërisht komunikues, por nuk mund t’ju lejojë të filtroni ato që doni të thoni dhe atë që duhet të mbani për veten tuaj. Kalimi i diellit në shenjën tuaj më 22/6 inauguron një periudhë interesi.

Dashuria: Hyrja e Afërditës tek Binjakët më 9/6 do t’ju tundojë t’i dërgoni një mesazh një personi të së kaluarës ose të filloni të mendoni fort pas një takimi të rastit. Në këtë kohë, do të ketë një sfond për çështjet tuaja sentimentale në përgjithësi dhe nëse ju jeni ai që lëviz, duhet të jeni shumë të kujdesshëm. Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në 5/6 do të krijojë një humor subjektiv që nuk do ndihmojë çështjet tuaja emocionale nëse jeni beqar ose nëse jeni në një marrëdhënie.
Karriera dhe financat: Lëvizjet tuaja në fushën profesionale duhet të jenë të rralla, pasi Hëna e Re që zhvillohet tek Binjakët më 3/6, por edhe Hëna e Plotë që përfundon në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 tregon se mund të ketë një sfond në çështjet e biznesit. Shmangni të bëni gjërat dhe për të rritur ndërgjegjësimin për disa çështje që ju e gjeni të vështirë për t’u zgjidhur, pasi kjo zgjidhje do t’ju ndihmojë vetëm përkohësisht.

LUANI
Të përgjithshmet: Muaji fillon mirë për ju, sepse shumëllojshmëria që ekziston tek Binjakët do të krijojë nevojën për t’u angazhuar me sa më shumë njerëz që mundeni, pasi kontakti me njerëzit do t’ju bëjë të jeni në gjendje shpirtërore. Do të ishte mirë të ndani njerëzit me të cilët mund të besoni me njerëz që kanë vetëm një marrëdhënie shoqërore ose profesionale. Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 do t’ju japë një gjendje shpirtërore dhe duhet të jeni të kujdesshëm se kush do të jetë pranuesi i “rrëfimit”. Hëna e Plotë, e cila ndodh më 17/9 në aksin Binjakët-Shigjetaarët, tregon se “gjithçka që shkëlqen nuk është ari” dhe kjo është e vërtetë për disa nga njerëzit qe shoqëroheni.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 është një lëvizje e favorshme planetare për ju, pasi do t’ju japë kënaqësinë të dilni, të josheni dhe të kaloni mirë. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm pasi do të takoni njerëz që nuk do t’ju mungojnë pa u vënë re. Nëse jeni beqar, provoni takimin me miqtë dhe pranimin e detyrimeve / ngjarjeve shoqërore, pasi do të jenë arsye për të filluar një marrëdhënie të re. Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në fund të muajit (27/6) do t’ju ndihmojë të kërkoni në mënyrë të qartë atë që dëshironi.
Karriera dhe financat: Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 mund të krijojë biseda që ju shqetësojnë në punë, prandaj përpiquni të mos jepni leje për ta bërë diçka të bukur. Hëna e Re, e cila ndodh në 3/6 në shenjën e Binjakëve dhe Hëna e Plotë që zhvillohet më 17/6 në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve, mund ta intensifikojë këtë sfond. Mirë do jetë të shmangni ndonjë lëvizje të madhe në punën tuaj dhe nëse kjo nuk është e mundshme, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me atë që do të pajtoheni.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Aktivitetet tuaja profesionale do të jenë ato që do ju mbajnë të zenë gjatë gjithë muajit, prandaj përpiquni të shfrytëzoni kohën tuaj të lirë, të balanconi dhe të mos ndjeni asnjë presion. Hëna e re, e cila ndodh në 3/6 në shenjën e Binjakëve pore dhe Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6, flet për marrëveshjet profesionale që nuk janë të qarta, por edhe për diskutimet e punës që nuk janë në favorin tuaj . Kujdes kujt i besoni dhe kini vëmendjen me premtime të mëdha. Hyrja e Afërditës tek Binjakët më 9/6 do të japë një dorë ndihmëse dhe do t’ju ndihmojë të nxjirrni imazhin tuaj dhe të bëni njohje profesionale.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakeve më 9/6 mund të krijojë një romancë erotike në mjedisin tuaj profesional. Do të ishte një ide e mirë të kurseni në deklaratat tuaja dhe të mos nxitoni të merrni vendime të rëndësishme për shkak se përfshirja e Neptunit tek Hëna e Plotë në aksin Binjakët-Shigjetarët më 17/6 nuk do t’ju ndihmojë të merrni ato të drejta. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie dëgjoni nevojat e partnerit tuaj dhe përpiquni t’i kushtoni atij kohë.
Karriera dhe financat: Këtë muaj duhet të jeni të kujdesshëm me çështjet tuaja të biznesit, pasi Hëna e Re zhvillohet tek Binjakët më 3/6, por edhe Hëna e plotë ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 kanë qenë të përfshirë me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari. Kjo tregon se ka mundësi të jeni të joshur nga një premtim i madh ose një propozim profesional që duket i përsosur pa qenë. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakeve më 9/6 tregon se keni nevojë për një pushim nga puna pasi keni lënë pas dore nevojat tuaja personale.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Muaji fillon me një Hënë të Re në shenjën e Binjakëve më 3/6 e cila do të krijojë një ditë të madhe dhe do të ndikojë në gjykimin tuaj për shkak të përfshirjes së Neptunit dhe Jupiterit. Hëna e plotë që ndodh në aksin Binjak-Shigjetar më 17/6 tregon përsëri që do të tentoni të josheni dhe të gaboheni për njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë, por edhe të ngushtë. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të krijojë lëvizshmëri për çështjet e biznesit tuaj dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do të ndihmojë çështjet tuaja sentimentale.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 tregon se si një udhëtim me partnerin tuaj në një vend të preferuar mund t’ju ringjallë , kështu që përpiquni ta vendosni atë në program. Hëna e re që ndodh në shenjën e Binjakëve më 3/6, por edhe Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 mund të sjellë lajme nga njerëzit e mjedisit tuaj rreth dikujt që është i interesuar në një nivel sentimental. Mundohuni të filtroni në mënyrë që të shihni si reagojnë ndaj realitetit, pasi ka shumë mundësi që ajo të dëgjoni do t’ju ngatërrojë.

Karriera dhe financat: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 do sjell diskutime lidhur me biznesin dhe mund t’ju ndihmojë të negocioni diçka që dëshironi dhe të punoni në lidhje me përfitimin tuaj. Hyrja e Diellit në të njëjtën shenjë në 22/6 tregon se deri në fund të muajit do të fitoni kredi për punën tuaj dhe njohja profesionale mund të shoqërohet nga një bonus ekonomik. Ajo që ju nevojitet të bëni për të shmangur konfuzionin rreth çështjeve tuaja të biznesit është t’i mbani njerëzit larg prej tyre. Hëna e re që ndodh tek Binjakët dhe Hëna e Plotë në aksin Binjakët-Shigjetarët tregon se “të tjerët” mund të krijojnë probleme në punën tuaj.

AKREPI
Të përgjithshmet: Këtë muaj, do të kapni veten duke menduar për situata të së kaluarës mjaft shpesh, dhe kjo mund të krijojë një humor melankolik. Hëna e re, e cila zhvillohet tek Binjakët më 3/6, por edhe Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6, tregon se do ju duhet të përballeni me pasiguritë tuaja, të cilat do tregojnë pamjen e tyre. Neptuni do të luajë një rol udhëheqës tek Hëna e Re dhe në Hëna e Plotë, prandaj ia kushtoni vëmendje të veçantë angazhimeve financiare. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do të krijojë disponimi erotik që do t’ju shoqërojë gjatë gjithë muajit

Dashuria: Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 tregon se ky muaj do të jetë shumë komunikues dhe kjo do t’ju ndihmojë të afroheni dhe të fitoni personin që ju intereson. Hyrja e Afërditës tek Binjakët më 9/6 mund të sjellë një rilidhje me një person të së kaluarës, por duhet të jeni të kujdesshëm pasi kjo rilidhje mund të jetë për një kohë të kufizuar. Gjendja juaj e dashurisë do të luajë një rol të rëndësishëm në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj, pasi është e mjaftueshme për të ringjallur marrëdhënien tuaj.
Karriera dhe financat: Çështjet që lidhen me punën tuaj kanë nevojë për vëmendje këtë muaj, pasi Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 mund t΄ju “turbullojë” disa çështje të biznesit, prandaj nuk është e lehtë të gjeni konkluzionet e duhura. E njëjta skenë do të mbizotërojë pranë Hënës së Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6, kështu që përpiquni t’i shihni gjërat si objektivisht, pasi është mënyra e vetme për të shmangur energjitë e gabuara që lidhen me punën tuaj.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Një muaj i veçantë fillon për ju që do ta bëjë praninë e “të tjerëve” të fortë në çdo vendim, mendim dhe energji që dëshironi të bëni. Kjo është për shkak të shumë detyrave që do të ndodhin në shenjën e Binjakeve, që tregon se “njerëzit tuaj të dashur” do të luajnë një rol katalitik në vendimet tuaja. Hëna e Re që ndodh tek Binjakët më 3/6 dhe Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6, ju tregon të jeni të kujdesshëm me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale si prania intensive e Neptunit dhe Jupiterit tek Hëna e Re dhe Hëna e plotë do të krijojë një “kokteil” të optimizmit të tepruar, shmangies së përgjegjësisë dhe një turbulli krize që do të ndikojë tek ju. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakeve më 9/6 tregon se do të ketë njerëz që do të mbështesin dhe t’ju tregojnë në çdo mënyrë në të gjithë ata që do të bashkëveprojnë gjatë muajit.

Dashuria: Hyrja e Merkurit tek shenja e Gaforres më 5/6 do të krijojë sfondin e duhur për të ri-kontaktuar dikë që tashmë dini. Nëse jeni në një marrëdhënie, shmangni marrjen e rrezikut, sepse ka shumë të ngjarë që rreziku të mos ju dalë siç e kishit llogaritur. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakeve nga 9/6 premton ditë shumë të mira me partnerin tuaj. Nëse jeni beqar, ky muaj ka mundësi të fillojë një marrëdhënie të re që kërkon lëvizje të kujdesshme dhe jo teprime.
Karriera dhe financat: Marrëdhënia me bashkëpunëtorët tuaj do t’ju shqetësojë mjaftueshëm këtë muaj, pasi Hëna e Re që zhvillohet tek Binjakët më 3/6 tregon se do të ketë një klimë që do t’ju ngatërrojë. Kjo gjithashtu mund të ndikojë në çështjet e biznesit tuaj dhe t’ju çojë në vendime të gabuara. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do të ndihmojë një partneritet që keni bërë kohët e fundit për të evoluuar. Ajo ende mund të sjellë fitim shtesë nga puna juaj, e cila gjithashtu do të rrisë vetëbesimin tuaj.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Muaji fillon me një Hënë të Re që zhvillohet në shenjën e Binjakëve më 3/6 dhe krijon detyrime pune, por në të njëjtën kohë krijon një humor dembel që nuk do t’ju ndihmojë ta bëni atë. Projekti vazhdon deri tek Hëna e Plotë, e cili zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6, kështu që do të jetë e vështirë të vazhdoni me detyrimet tuaja të paktën deri në mes të muajit. Ndryshoni programin tuaj në mënyrë që të “vidhni” momentet e pushimit dhe të kujdeseni për trupin tuaj. Kalimi i Merkurit tek Gaforrja më 5/6 do të jetë përgjegjës për takimet, kontaktet dhe diskutimet lidhur me punën. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 mund të sjellë një dashuri në mjedisin tuaj të punës ose fitime shtesë nga puna.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do t’ju japë mundësi për të ndryshuar jetën tuaj të përditshme me partnerin tuaj dhe të pasuroheni me një aktivitet që do ju apelojë të dyve. Nëse jeni beqar, nuk përjashtohet të ketë përplasje në vendin tuaj të punës dhe kjo do të rrisë vetëbesimin tuaj. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres më 22/6 do të krijojë një nevojë të fortë për t’u marrë me marrëdhënien tuaj – ose nëse jeni beqar të filloni diçka të re këtu dhe tani – dhe kjo mund të bëjë që ju të merrni vendime të gabuara ose të dukeni të ngutur tek partneri juaj.
Karriera dhe financat: Ky muaj fillimisht do të ketë çështje biznesi për t’u zgjidhur dhe gjithashtu mund të ketë angazhime pune që po rriten. Hëna e re që ndodh më 3 Qershor në shenjën e Binjakëve tregon se duhet të përshtatni programin tuaj profesional sa më afër që të jetë e mundur me nevojat tuaja, përndryshe do të filloni të shpikni justifikime për të shmangur punën dhe kjo është diçka që mund t’ju ekspozojë . Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 do të krijojë një bazë të mirë për bisedimet e biznesit dhe mund t’ju çojë në një marrëveshje biznesi të ri.

UJORI
Të përgjithshmet: Dita karakterizon muajin dhe do të jetë i dobishëm në qoftë se keni detyrime profesionale, personale dhe sociale që lidhen me njerëzit. Hëna e re që zhvillohet në Binjakët më 3/6 do të rritë talentin tuaj në marrëdhëniet me publikun dhe do të tregojë takime të këndshme. Për shkak të përfshirjes së Neptunit dhe Jupiterit në këtë Hënë të Re, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi duhet të ndani njerëz që me ta kaloni mire dhe që ja vlen të besoni. Hëna e plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 do të turbullojë gjykimin tuaj dhe kjo nuk do t’ju ndihmojë fare, sidomos për çështjet tuaja sentimentale. Hyrja e Afërditës tek Binjakët më 9/6 tregon se muaji do të ketë aventura erotike.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do të stimulojë situatën në punët tuaja sentimentale, do rinovojë dashurinë tuaj nëse e keni gjetur partnerin tuaj dhe nëse jeni bear nuk mund të krijoni një dashuri të re. Hëna e Re, e cila ndodh në 3/6 në shenjën e Binjakëve dhe Hëna e Plotë që zhvillohet më 17/6 në aksin e Binjakëve-Shigjetarët, do të krijojë një optimizëm që mund t’ju shpërqendrojë, pasi nuk do të jeni në gjendje të perceptoni qëllimin e vërtetë të një njeriu që do t’ju afrohet.
Karriera dhe financat: Vëmendja juaj do të jetë e vështirë të mbani çështjet tuaja të biznesit gjatë gjithë muajit, pasi yjet që ndodhen në shenja e Binjakëve nënkupton interesin tuaj për miqtë, njerëzit tuaj të dashur dhe partnerin tuaj. Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 mund të sjellë një projekt pune që mund të ndryshojë planet tuaja ashtu siç duhet ta bëni. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres më 22/6 do t’ju ndihmojë të rifitoni interesin tuaj në çështjet e biznesit.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Yjet që do të ketë për një periudhë të muajit në shenjën e Binjakëve do ta kthejë vëmendjen tuaj te shtëpia dhe njerëzit e familjes suaj. Hëna e re, e cila zhvillohet më 3/6 tek Binjakët në veçanti me Jupiterin dhe Neptunin, mund të krijojë pritshmëri për njerëzit tuaj që nuk do t’i përgjigjen realitetit. Hëna e plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve më 17/6 tërheq vëmendjen tuaj në një çështje biznesi pasi gjykimi juaj nuk do të ishte i drejtë. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të shënojë më mirë ndjenjën tuaj të çështjeve dhe hyrja e Diellit tek Gaforrja më 22/6 do të sjellë momente të këndshme nëpërmjet çështjeve tuaja emocionale.

Dashuria: Afërdita kalon tek Binjakët më 9/6 dhe kjo tregon se si do të keni mundësi të afroheni me partnerin tuaj për sa kohë që dëshironi të kaloni kohë me të dhe të bëni gjëra së bashku. Ju nuk mund të bëni një sugjerim për bashkëjetesë, ose nëse jeni duke jetuar tashmë me shtëpinë tuaj, duke e dekoruar atë dhe pazaret që lidhen me të do të jenë ide më e mirë. Nëse jeni beqar hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6, do të komunikoni me dikë që jeni të interesuar dhe hyrja e Diellit në shenjën e njëjtë më 22/6, do të ndriçoj në mënyrën më të mirë çështjet tuaja emocionale. Njohje të reja dhe një dashuri e re mund të dalin në fund të muajit, duke rritur vetëbesimin tuaj!

Karriera dhe financat: Këtë muaj është e mundur t’i kushtoni vëmendje të duhur çështjeve tuaja të biznesit, pasi Hëna e Re tek Binjakët më 3/6 dhe Hëna e Plotë që bëhet në aksin e Binjakëve-Shigjetarëve në 17/6 , kthejnë interesin tuaj për punë dhe obligime lidhur me shtëpinë tuaj. Kjo do të rezultojë në obligime profesionale të një rëndësie të njëjtë. Mundohuni ta shmangni, por nëse kjo nuk është e realizueshme, prioritizoni detyrimet tuaja dhe jepni përparësi atyre më të rëndësishme. Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do të sjellë një projekt të ri professional.

Sabiani e Iliri u pajtuan live në emision: Ne jemi vëllezër por ajo që na largoi ishte…

Pas shumë aludimeve rreth miqësisë së tyre, Sabiani dhe Iliri i kanë dhënë fund të gjithë pikëpyetjeve të ngritura.   Sabiani i ka bërë një surprizë...

Dhëndri kapet mat në ditën e dasmës duke parë ndeshjen e skuadrës së preferuar

Kjo do të thotë të jesh besnik ndaj ekipit tënd. Burri pavarësisht se ishin në dasmën e tij vendosi të nxirrte celularin dhe të...

Shperndaje ketë postim:

spot_imgspot_img

- PUBLICITET -

Aktualitet

NA NDIQNI NE INSTAGRAM

Te tjera
LAJME

VIDEO/ Puthje në buzë mes dy banoreve në Big Brother, ndizet rrjeti

Pas rikthimit në shtëpinë e Big Brother të Gresës,...

Dhëndri kapet mat në ditën e dasmës duke parë ndeshjen e skuadrës së preferuar

Kjo do të thotë të jesh besnik ndaj ekipit...

E do Amosin? Dea Mishel: E kuptova kur më puthi që ai s’më pëlqen…

Marrëdhënia e komplikuar mes Deas dhe Amosit ka konfuzuar...