“Jam më i mirë seç dukem në shtrat”/ Ish-banori i Big Brother rrëfen për…

268

Të gjithë e mbajmë mend ish-banorin e Big Brother Vigan Shehun. Që në hyrjen e tij në reality shown u identifikua dhe u pëlqye nga publiku femëror për pamjen e tij.

Sot Vigani ka pësuar një shndërrim total pasi pozon si bodybuilder dhe merr pjesë në konkurse të ndryshme ndërkombëtare në sport.

Në një intervistë për “Panorama plus”, Vigani zbulon si arriti të bënte këtë trup dhe suksesin me femrat.

“Për mua ishte një ndërsakrificat më të mëdha që kam pasur në jetën time për shkak disiplinës që ky sport ofron që të kesh atë që dëshiron. Mendoj që është një ndër sportet më të shtrenjta, pasi të duhet të shpenzosh në ushqim, por edhe në suplemente siç janë proteinat”, është shprehur Vigani.

I pyetur se kush ka më shumë sukses me femrat, ai apo i vëllai Valoni, Vigani është përgjigju: “Sa u përket femrave, jam unë ai që kam më shumë sukses apo interesim nga ana e tyre. (Qesh) Sorry Brother! Por këtë e ka thënë edhe vetë Valoni në disa intervista të fundit që kemi pasur në emisione të ndryshme”.

“Në shtrat besoj që jam i mirë dhe më shumë se sa dukem (qesh). Më pëlqen paraloja”, është shprehur Vigani.