Kjo është shenja kryeneçe e Horoskopit, që s’e ul kurrë hundën!

318

Secila nga shenjat e horoskopit e ka të vështirë të pranojë fajin, por mesa duket kryeson një shenjë e cila e ka më të vështirë ta pranojë fajin.

- PUBLICITET -

Bëhet fjalë për shenjën e dashit. Si shenjë e zjarrit, dashi njihet për krenarinë e tepërt që ka si shenjë. Sipas ekspertëve që merren me horoskopin, kanë shpirt lideri, mbajnë inatin më gjatë dhe veprojnë duke ndjekur instinktin. Ndryshe nga shenjat e tjera janë shumë të vendosur dhe nuk priren të kenë dyshime.

Njerëzit e shenjës së dashit, preken shpejt dhe përgjigjet i kanë pak të rënda ndaj bashkëbiseduesit, deri në ofendim. Një problem tjetër i kësaj shenje është se nuk durojnë dot dikë tjetër t’i tregojë si duhet të veprojë në punë. Gjithashtu, sipas intv.al i bëni të tjerët të pranojnë ato që thoni dhe në shumicën e kohës nuk e pranoni fajin.

Si pasojë bëhen edhe të padurueshëm. Lini përshtypjen sikur nuk gaboni asnjëherë. dashur dash, të tjerët ju pranojnë për atë çfarë jeni, edhe pse dëshironi të dukeni “ të pagabueshëm”.

- PUBLICITET -