Në vendin magjik, Kida dhe këngëtari shqiptar nisen bashkë për pushime

Orhidea Latifi, e njohur ndryshe si Kida nis zyrtarisht pushimet! Por ajo nuk është vetëm, është e shoqëruar edhe nga këngëtari shqiptar, Ermal Fejzullahu dhe familja e tij.

Pak ditë më parë, Kida rrëfeu se ajo nuk ka qenë e lidhur më parë, kur u pyet për virgjërinë, mirëpo këto pushime janë pak dyshuese, a të jetë e shoqëruar nga dikush tjetër Kida apo vetëm nga familja Fejzullahu?

Në profilin e tyre në Instagram, si Kida dhe Ermali po ashtu edhe gruaja e tij kanë postuar foto nga resorti ku po pushojnë në Bodrum, Turqi.

TE TJERA