Ndikimi energjetik i universit ndihet vazhdimisht, sidomos nëse jeni më të ndjeshëm se të tjerët. Prandaj, nganjëherë është e dobishme të marrësh udhëzime shpirtërore. Nëse dëshironi të zbuloni mesazhin tuaj shpirtëror, ju rekomandojmë që të bëni testin e mëposhtëm.

E gjitha çfarë duhet të bëni është të shikoni fotot dhe zgjidhni atë që ju tërheq më shumë. Pasi të keni bërë zgjedhjen shikoni rezultatet…

Imazhi nr. 1

Ndoshta ju ndjeni nevojën për të mbrojtur veten, sepse këto ditë jeni përballur me disa keqkuptime me njerëzit rreth jush. Këshilla shpirtërore për ju është të prisni dhe të merrni frymë thellë përpara se të reagoni. Duhet të qetësohesh. Ndonjëherë ju mund të shpjegoni qëndrimin tuaj dhe të mbroheni, pa u çliruar nga zemërimi.

Imazhi nr. 2

Në momentin kur vendosni të përkushtoheni dhe të merrni vendimet e nevojshme, do të filloni të përparoni shumë shpejt. Harroje manipulimin me zgjedhjet tuaja. Përqendrohuni në mendjen tuaj dhe qëndroni të vërtetë sipas zgjedhjes suaj. I gjithë universi është duke pritur që ju të vendosni dhe t’i bindeni vendimit tuaj. Ju i komplikoni gjërat me veten. Bëhuni gati, sepse së shpejti do të nisni të realizoni ëndrrat tuaja!

Imazhi nr. 3

Ju nuk duhet të shtypni ngushëllimet tuaja për të dashurit tuaj. Secili prej nesh lufton dhe udhëheq betejën e vet, por ka disa njerëz rreth jush që me të vërtetë mund të ndihmojnë në mbështetjen tuaj. Mbani aq shumë dritë në zemrën tuaj saqë shumë njerëz mund të ndiznin rrugën e tyre në këto kohë të vështira.