Thyen rekordin botëror/Marinari bën zhytjen më të thellë në histori dhe shokohet nga ajo që zbulon

1654

Victor Vescovo një marinar në pension, theu rekordin botëror duke zbritur në pikën më të thellë të planetit tonë me anë të një nëndetëseje të krijuar posaçërisht për të duruar shtypje ekstreme.

- PUBLICITET -

Vescovo zbriti gati 11km në dyshemenë e oqeanit, zbuloi 4 krijesa të reja detare si dhe diçka shumë ‘të frikshme’. Mbetje plastike!

Nëndetësja zbuloi një qese plastike si dhe paketime të ndryshme ëmbëlsirash mes krijesave të tjera të detit.

Qese plastike dhe mbështjellëset e ëmbëlsirave tregojnë se sa negativ mund të jetë ndikimi i njerëzve në planet.

- PUBLICITET -