HYRJELAJMEAKTUALITETRAMA TREGON ÇFARË I SHKRUAJNË QYTETARËT DERI NË TRE TË NATËS: MË...

RAMA TREGON ÇFARË I SHKRUAJNË QYTETARËT DERI NË TRE TË NATËS: MË THONË MË MIRË IK

Kryeministri Edi Rama në një deklaratë për mediat tha plot vetëbesim se opopzita nuk e mund dot

Rama tregoi se qytetarë të ndrushëm i shkruajnë deri në tre të natës dhe i thonë që më mirë të ikë po nuk futi në burg krerët e opozitës.

‘Patjetër unë jam problemi se nuk më mundin dot dhe duke krijuar këtë situatë duan t’i bëjnë njerëzit sa më të dëshpëruar dhe të thonë po hajde mo zgjidhe, por shumica nuk thonë hajde mo zgjidhe. Por puna është ç’a më thonë mua deri në tre të natës. Ka dhe nga ata që thonë ik më mirë, ama thonë ik më mirë nëse nuk i fut këta në burg, por nuk i fus dot unë në burg se nuk është përgjegjësia ime’, tha kryeminsitri.

TE TJERA

spot_img