PROTESTUESIT E LSI ÇELIN IFTARIN MES FLAKËVE DHE TYMIT

621

Ndërkohë që situata vazhdon të jetë e tensionuar, protestuesit e LSI kanë çelur iftarin.

Ata kanë lënë pas tymin dhe flakët dhe kanë nisur të ushqehen.

Nga fotot vërehet se protestuesit kanë zgjedhur të konsuojnë pica.

Ndërkohë protesta e opozitës nuk dihet se kur do të përfundojë, por tashmë i ka kaluar orari i vendosur nga policia.