Çifti që shahet dhe admirohet për fotot ekstreme

Moda më e rrezikshme e “selfie-ve” po bën që qindra çifte të rrezikojnë jetën duke u varur nga trenat e duke qëndruar në maja të rrezikshme monumentesh apo vendesh të veçanta.
Zhani dhe Kamila janë një çift nga Brukseli, të cilët janë qortuar pasi kanë ndjekur këtë modë në Instagramin e tyre.

Çifti e kishte shoqëruar foton me titullin “një nga puthjet tona më të shfrenuara”, dhe e postuan në faqen e Instagramit.
Edhe pse pëlqimet ishin të pafundme, reagimet negative nuk ishin pak.

TE TJERA

spot_img