Shkodër, studentja hedh bojë te zezë mbi kokën e rektorit Adem Bekteshi (video)

Ne ora 12 rektorati kishte mblidhje keshilli i etikes por sic shihet nje mga studentet i hedh boje me koke rektorit Adem Belteshi.

Në universitet është mbledhur komisioni i etikes lidhur me protestën e studentëve dhe thyerjen e xhamit tek godina e re e fakultetit ekonomik. Pas kësaj ngjarje sot është mbledhur komisioni i etikës i cili ka marrë në shqyrtim përjashtimin e studentes Desada Susaj e cila shfaqet duke thyer xhamin. Pas dëshmisë së studentes në fjalë, studentja Pranvera Paci ende pa mbaruar mbledhja është çuar në këmbë duke i hedhur bojë, gjysmë litri në kokë dhe trup rektorit të universitetit të Shkodrës Adem Bekteshi. Nga ana e rektoratit akoma nuk ka nje reagim pasi mbledhja eshte ne vijim dhe pa pranine e mediave. Video ne fjale eshte shprendare nga vete studentet te cilet kishin planifikuar kete akt. Nderkohe akoma nuk dihet se cfare masash do te merren ndaj studentes Paci per gjestin e bere.

TE TJERA

spot_img