Disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen

531

Ka disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen. Jeni kuriozë të dini se cilat janë ato? Hidhini një sy!

Kur i vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij
Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Kjo u jep atyre ndjenjën e sigurisë, për partneren që kanë.

Kur luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën
Në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i timonit por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit.

Kur i thurrni lavde në Facebook
Padyshim, meshkujt kënaqen kur vlerësohen në publik (edhe pse ky mund të jetë publiku i Facebook-ut).

Kur e dëgjoni atë me shumë kujdes, teksa flet.
Kjo për mashkullin do të thotë: Dashuri e pastër!

Kur i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj
Kjo padyshim që do ta bëjë një mashkull të ndihet i vlerësuar, pasi ju po mendoni për të edhe kur keni dalë me shoqërinë tuaj!