‘A bëni dashuri në ambjentet e teatrit?’, habit Gent Zenelaj: Sigurisht…

440

ë ftuar në emisionin “Xing me Ermalin” ishin aktorët e shfaqjes teatrale më të pëlqyer prej disa kohësh “Boeing Boeing”. Belinda, si gjithmonë është afruar pranë aktorëve për t’i drejtuar pyetjen e zgjedhur: “Më thoni të vërtetën, keni bërë ndonjëherë dashuri në ambjentet e teatrit?”

Megjithatë aktorët e kanë mohuar duke thënë se kjo gjë nuk i ka ndodhur asnjëherë. Gent Zenelaj ndërkohë i është përgjigjur menjëherë: “Sigurisht”.

Por ka vazhduar me notat e humorit duke thënë: “ Pas shfaqjes teatrin e mbyllin me çelës dhe ngelim brenda kështu që s’bëjmë dot gjë”.