Përmbytjet, hyrjet e pallatave të pakalueshme

Banorët që jetojnë në pallate në Lezhë, janë bllokuar në banesat e tyre.

Kjo pasi reshjet e shumta të shiu kanë bërë që hyrjet e pallatave dhe rrugës mes lagjeve të përmbyten.

Shkak për këtë është bërë bllokimi i kanalizimeve.

Mos pastrimi i tyre prej kohësh bën që Lezha, sa herë të ketë reshje, të përmbytet në pjesën më të madhe.

TE TJERA