‘NUK ËSHTË I IMI!’, RONELA HAJATI TREGON SE ÇFARË PO NDODH ME YOUNG ZERKËN

Ronela Hajati ishte e ftuara e sotme e moderatorit Ermal Peçi në programin ‘Trokit’ në IN Tv.

Klipi i fundit i Ronelës mori që në nisje vëmendjen e bisedës. Këngetarja tregoi se punon fort për çdo projekt pasi prej tyre sigurohen koncertet edhe të ardhurat mujore. Ajo shton se është për të ardhur keq që këngëtarët varen ekonomikisht nga koncertet teksa pohon se menaxherët po krijojnë një klimë negative mes kolegëve.

Ermali iu rikthye çështjes që ka bërë jo shpesh, lëmsh gjithë rrjetin: Raporti i saj me Young Zerka! Ai i vendosi në ekran deklaratën ekskluzive të Zerkës po në programin ‘Trokit’ teksa Ronela shtoi:

‘Të jetë për mua nuk flitet fare. Ne jemi mësuar që themi nëpër intervista jeta është e shenjtë apo… ‘s’kemi asnjëri’. Tani… të lutem, nuk ka shanse të thuash nuk jam me asnjëri apo nuk kam gjë. Unë? Kam kohë për ato punë (qesh).

Ermali i përmendi edhe disa raste të ngjashme nga shoëbizz-i kur këngëtarët kanë mohuar lidhjet dhe në fund kanë bërë të kundërtën. A po bëjnë edhe ata të njejtën gjë? Po vënë në lojë këdo me historinë e tyre?

TE TJERA