“Bukuri natyrale”, gratë shkëlqejnë në pozat me sqetulla të padepiluara

308

Një fotograf ka realizuar disa imazhe fantastike të vajzave që tregojnë qimet e sqetullave. Qëllimi i tyre është të tregojnë se “të qenit me qime është dicka e bukur”.

Fotografi Ben Hopper arriti të mblidhte dhjetëra modele, aktore dhe vajza të thjeshta që pranuan të pozonin të padepiluara në studion e tij për projektin e titulluar Bukuri Natyrale.

Imazhet u realizuan në vitet 2016 – 2018 dhe gratë donin të provonin se janë tërheqëse dhe kështu.

“Unë e pëlqej bukurinë natyrale tek gratë. Mendoj se mund të jetë shumë e bukur dhe në disa rrethana duken të fuqishme e se.ksi. Unë nuk mendoj se depilimi është dicka tërheqëse.

Nga leximi i vogël që kam bërë në lidhje me këtë temë, mësova se presioni shoqëror i grave për depilim ka të bëjë me markat e bukurisë si Gillette që duhej të zgjeronin klientelën e tyre dhe të krijonin një për gratë rreth një shekull më parë”, tha 37-vjeçari.