Çiljeta e hapur me fansat e saj, tregon ndërhyrjen e radhës. Ja si duket këngëtarja bukuroshe tani

258

Dhe së fundmi në një postim të sajin ajo sërish është treguar e tillë duke treguar ndërhyrjen që ajo do të bëjë kësaj radhe.

 

 

“Ju e dini, unë nuk ju kam mbajtur asnjëherë asnjë sekret, sepse raporti ynë është ndërtuar mbi të vërtetën, s’më ka pëlqyer asnjëherë të gënjej, madje gjithmonë kam qenë kurajoze të flas hapur.

 

 

Kjo ndërhyrje më ka bërë të ndihem më mirë dhe unë kam zgjedhur të jem e lumtur me veten time brenda natyralitetit , sepse lumturia është zgjedhje”, shprehet Çiljeta.

 

 

Ndërhyrja që këngëtarja ka vendosur të bëjë kësaj radhe është liposkulptura, një ndërhyrje shumë e njohur për rimodelimin e trupit.