Sa herë që lind një fëmijë, është një arsye për të festuar.

Lindja është një moment historik për prindërit dhe mrekullinë e vogël që ata sjellin në jetë. E vetmja gjë që nuk mund të kontrolloni është dita që vjen në jetë.

Për këtë familjen në Çikago, nuk mund të ishte planifikuar më mirë lindja e fëmijës së tyre se sa ka ndodhur.

Bebi Aiden lindi, në orën 11:02 të paradites më 6 shkurt duke peshuar 2.8 kg dhe 50.8 cm gjatësi.

Por ishte dita e tij e lindjes aktuale që e bëri këtë histori të vecantë.
Aiden u lind jo vetëm në ditëlindjen e mamit, por edhe në të njëjtën datëlindje si e gjyshes së tij.

Gjyshja e Aidanit, i fliste fëmijës ndërsa ishte akoma brenda barkut të vajzave të saj, që duhej të priste të lindte në ditëlindjen e nënës së tij.

Kështu ai do të vazhdonte traditën. Tani duket se ai e ka dëgjuar gjyshen e tij. Infermieret që ishin aty kur Aiden lindi thanë se “nuk kishin dëgjuar kurrë më parë për këtë që ndodhi. Ishte vërtete një rast i rrallë

Kjo ndodh një në 48 milion “Familja bleu një tortë dhe stafi këndoi për treshen” Gëzuar ditëlindjen”.