Futni kripë brenda shampoos që lani kokën. Të nesërmen do habiteni

644

A e dini se mbajtja e një floku të bukur kërkon kohë dhe përpjekje. Përveç kësaj shumë prej nesh kanë probleme me lëkurën e kokës, shpesh ne duhet të luftojmë zbokthin dhe yndyrën e tepërt, për të mos përmendur rënien e flokëve që na shqetëson shumë.

Në treg ka shumë produkte që premtojnë t’i zgjidhin këto probleme, por që shpesh na zhgënjejnë me rezultatin që marrim prej tyre.

Përveç kësaj, shumë nga këto produkte gjithashtu kanë efekte anësore. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm t’ju tregojmë për një “ilaç të gjyshes” që shumë gra kanë testuar në flokët e tyre me rezultate të shkëlqyera.

Ka të bëjë me përzierjen e kripës brenda shampos që ne zakonisht përdorim për të larë flokët. Të duket një çmenduri? Përkundrazi, metoda ka një shpjegim shkencor.

Kripa është e përkryer për të bërë një pastrim të shpejtë dhe shpesh përdoret për njerëzit me probleme të frymëmarrjes.

Edhe për flokët, kripa ka provuar të jetë një ilaç efektiv. Duke e përzier me shampon, ajo eliminon zbokthin, zvogëlon sebumin e tepërt dhe stimulon qarkullimin e gjakut. Kjo do të sigurojë që flokët tuaj të rriten të shëndetshëm dhe të fortë.

Kripa më e mirë për t’u përdorur në këto raste është ajo e detit, për shkak të vlerave të saj minerale. Çfarë po prisni për ta provuar?