Gjoksi nuk i ndalet së rrituri, 25-vjeçarja: Kam mbetur e ngujuar në shtëpi

602

Një 25-vjeçare ka mbetur e ngujuar në shtëpi si pasojë e madhësisë së gjo.ksit të saj, i cili nuk ndalet së rrituri.

Fiona Hornby nga Bolton vuan nga një gjendje e rrallë e quajtur macromastia, kjo së.mundje shkakton rritje jonormale të indit të gjinjve.

Si pasojë e sëmu.ndjes së saj të rrallë, Fiona ka pasur probleme me gj.oksin që në moshën 10-vjeçare kur krahasonte veten me bashkëmoshataret e saj.

Tashmë që është 25-vjeçe, ajo shprehet se madhësia e gjo.ksit të saj është bërë e papërballueshe.

Ajo shpjegon se ka vështirësi të gjejë rroba të përshtatshme si dhe vuan nga një dhem.bje e vazhdueshme shpine.

Pesha e madhe që i vjen nga gjinjtë e ka bërë që të mos rrijë dot për më shume se 5 minuta në këmbë dhe kjo ka bërë që ajo të ngujohet në shtëpi.

Si pasojë e gjendjes së saj, Hornby nuk ka ushqyer me gji as djalin e saj 4-muajsh, Ëilliam, pasi druhet se mund ta m.bysë.