E rrallë: Lind foshnja me dy binjakë në bark (Video)

322

Një çift në Hong Kong u gëzua shumë kur zbuloi se do të prisnin ardhjen e një foshnje në jetë.

Mirëpo ata u shokuan kur kuptuan se foshnja e tyre në fakt është…shtatzënë

Ngjarja ka ndodhur para dy viteve në Kinë dhe është një nga 200 rastet e paraqitura në tërë historinë e mjeksisë.

Nëna po priste lindjen e foshnjes së saj, e cila tashmë ishte regjistruar si nëna më e re në botë, ende pa lindur.

Realisht, në barkun e foshnjes kanë qenë dy fetuse të tjera, binjake, ndërkaq me këtë rast të rrallë janë marrë mjekët të cilët kanë arritur që me sukses t’ia heqin fetuset foshnjes nga barku.

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar më shumë.