Kujtonte se ishte hel.muar, gruaja e gjen veten duke lindur një djalë në tualet

Një grua në New Jersey nuk po u besonte syve kur ajo që ajo mendonte se ishte hel.mimi nga ushqimi kishte qenë në fakt një shtatzëni.

Patricia Crawford nuk e kishte kuptuar në asnjë moment që po priste një fëmijë deri në momentin që filloi të sillte në jetë, pa e kuptuar, djalin e saj në dyshemenë e tualetit.

Të dy, si ajo dhe bashkëshorti, Evan Darragh kishin menduar që të vjellat e saj vinin si pasojë e ndonjë hel.mimi të mundshëm ushqimor.

Duke folur për News 12 New Jersey, nëna e re u shpreh:

Në kohën që arrita në banjo, papritmas, fëmija filloi të rrëshqiste. Unë mbeta në ven. Oh Zot! Po tani çfarë do bëjmë?”

Patricia e solli në jetë djalin e saj të më 28 mars, ditën kur babai i saj ishte ndarë nga jeta. Duke e marrë si një shenjë, ajo vendosi që të birit t’i vendoste emrin e babait të ndjerë, William James.

TE TJERA

spot_img