Çim Peka pranon vjedhjen/ Bën bashkëpunëtor Lulzim Bashën

346

Një ditë më parë, CNA.al ka publikuar një shkrim ekskluziv, në lidhje me ish-prokurorin e Tiranës, Petrit Fusha, për të cilin kemi pasur një seri investigimesh dhe denoncimesh.

- PUBLICITET -

Por, shkrimi në fjalë, u vodh nga një prej portaleve, i cili pretendon se ka 500 mijë klikime dhe që ka një ushtri me gazetarë.

Lajmi ekskluziv i publikuar nga CNA.al, u vodh nga Çim Peka dhe media e tij qorre. Në orën 21.05, i heqin fjalinë e fundit dhe e publikojnë copy paste dhe nuk citojnë asnjë burim.

CNA.al iu përgjigj Çim Pekës, me një shkrim redaksional, ku treguam me fakte se “Syri” i Çimit ka vjedhur një shkrim ekskluziv, pa cituar autorësinë.

Por, Çim Peka, i njohur për “dredhitë” e tij, që shkon sa në gji të Ilir Metës, i bën fresk Erion Veliajt, “dashuron” Lulzim Bashën dhe më pas e shan, pse nuk i bëri vëllain deputet, edhe këtë radhë e ka gjetur justifikimin për vjedhjen.

Pas denoncimit të CNA.al, Çim Peka ka reaguar, duke pranuar vjedhjen dhe duke bërë bashkëpunëtor Lulzim Bashën.

Çim Peka e pranoi hajdutërinë e tij, ç’ka konfirmoi denoncimin e bërë nga CNA.al, që tufa e ushtarëve të tij që paguhen me miliona, korrigjuan lajmin, por jo duke cituar CNA.al, por duke shtuar në fund se lajmi ishte marrë nga gazeta e Lulzim Bashës.

Por, sërish hajduti u kap i gjallë. Gazeta “RD” e kishte publikuar materialin duket cituar CNA.al në fund, ndërsa hajduti qorr vjedhjen e tij e justifikoi duke bërë bashkëpunëtor Lulzim Bashën, “dashurinë e tij” të fundit dhe duke thënë se e kishte vjedhur lajmin në gazetën e tij zyrtare.

Në fakt, RD duket korrekte, duke vendosur në fund burimin e lajmit, ndërsa Çimi për të shpëtuar nga turpi, pasi u kap i gjallë duke futur duart nëpër xhepat e të tjerëve, si një xhepist, sërish gënjeu duke u justifikuar se e kishte bërë vjedhjen, por në bashkëpunim me Lulzim Bashën./ CNA.al

Foto të lajmit, publikuar nga Syri:

Foto të lajmit, publikuar nga RD:

- PUBLICITET -