Trendi i ri i dasmave/Në vend të luleve në duar nuset do të mbajnë…

Kur flasim për martesën dhe ceremoninë e dasmës me siguri kemi parasysh shumën e madhe të shpenzimeve që kërkojnë.

Dhe për ta ilustruar le të mbetemi vetëm te buqeta e nuses. Minimumi i një buqete të thjeshtë dhe të bukur të kërkon të shpenzosh 5000 mijë lekë në Tiranë.

Ka dhe buqeta që kapin shifra 10 000 lekë apo 20 000 lekë, por tashmë është koha të kurseni në këtë pjesë me trendin e ri që po përhapet gjithandej.

Nuset nga sot e tutje po ecin drejt altarit me akulloren e famshme me flokë sheqeri në duar dhe arsyet janë të dukshme:

E para, është më e lirë!

E dyta, është e shijshme!

Dhe e treta, duket bukur!

Këto buqeta speciale mund t’u ndahen edhe shoqërueseve të nuseve dhe ju premtojnë që fotot e dasmës do të jenë tepër unike.

Kjo nuk është hera e parë që ndryshohet tradita e buqetës së nuses, pasi kemi parë edhe nuse që ecin drejt altarit me pica në formë buqete në duar.

TE TJERA

spot_img