“Nuk e kam pasur kurrë shoqe/Si lindi konflikti mes Alketa Vejsiut dhe Dalina Buzit?

734

Mediat rozë u “mbushën” rreth dy vite më parë për konfliktin mes dy personazheve të njohur Dalina Buzit dhe moderatores Alketa Vejsiu.

Arsyeja e sherrit ishin klikimet në portale dhe renditja që Monitro. al kishte bërë në atë kohë për mediat online.

E ftuar në “Thumb” ,Dalina Buzi është rrëfyer për këtë konflikt dhe si janë marredheniet mes tyre tani.

” Unë Alketën nuk e kam pas kurrë shoqe. As gjak. U bë publike sepse ishte në emocion e sipër. Këto janë gjëra pune, jo personale. Ishte një gjë biznesi. Aty janë dy koka pa menaxher që të sqarojë gjithçka. Në lidhje me një person tjetër, u përplasëm nëpër chat-e. Ka qenë rastësisht, është pak personale si histori…

Kur ndodhin gjërat të tilla nuk është se prekesh. Nuk është se mua më ka prekur shoqja ime e fëmijërisë apo atë e ka prekur shoqja e saj e fëmijërisë, një gjë në familje apo një gjë me burrin.

Por bëhen të mëdha mediatikisht. Zgjati më pak se ne nuk u takuam. Ne kemi punuar bashkë dhe s’kemi pas problem. Por kjo gjëja filloi të më acaronte dhe unë e shkruajta. Plus dhe emri i Alketës aty e bëri të madhe si gjë.”