Ministri italian që nuk i do emigrantët bën shqiponjën dy-krenare

770

Zëvendës/kryeministri dhe njëkohësisht ministri i Brendshëm italian, Matteo Salvini, njihet si një ndër politikanët me qëndrimet më të ashpra kundër emigrantëve.

Megjithatë, kjo nuk e ka penguar Salvinin që të bëjë simbolin e shqiponjës dy-krenarë në panairin Vinitaly në Verona nën shoqërinë e dy shqiptarëve.

“Sot në Vinitaly në Verona takova qindra sipërmarrës dhe vizitorë. Këtu është e gjithë Italia, nga veriu në jug.

Përsosmëri në prodhim, aftësi sipërmarrëse, kreativitet pa kufij”, shkruan ai në një postim në Facebok.