Zhgënjyese! Nuk kemi atë shenjë horoskopi që mendonim

Mos përditë, të paktën një herë i jemi drejtuar parashikimit të yjeve duke lexuar shenjën tonë të horoskopit…ose të paktën shenjën që mendojmë se jemi.

Lajmi i keq për të gjithë ata që rregullisht e nisin ditën duke i hedhur një sy parashikimit të yjeve është se gjithë këtë kohë mund të kenë lexuar shenjën e gabuar.

Të paktën këtë pretendon një grup ekspertësh të BBC-së, që thonë se kalendari astronomik nuk është përditësuar që prej krijimit të tij, më shumë se dy mijë vite më parë nga grekët e lashtë.

Që prej asaj kohe yjësitë janë zhvendosur duke ndryshuar pozicionet e tyre, e po ashtu edhe shenjat zodiakale.

Dhe, sipas tyre, nuk bëhet fjalë për një ndryshim të vogël, por shenjat janë zhvendosur me një muaj.

Si shembull, nëse jeni shenja e Demit, nga nesër bëni mirë që t’i hidhni një sy edhe shenjës së Dashit, apo nëse jeni Ujori, lexoni njëherë edhe Bricjapin, ndoshta ju përshtaten më shumë.

TE TJERA