Nuk kanë pranuar që t’i ndajnë, binjakët e bashkuar festojnë 18-vjetorin: Nuk jemi penduar!

Vëllezërit e njohur ngaIndia Shivanath dhe Shivram Sahu festojnë sot 18-vjetorin dhe janë të lumtur që nuk kanë pranuar të ndahen.

Binjakët, nga një fshat i largët në Indinë qendrore, morën para 4 vitesh disa oferta nga mjekë të ndryshëm që të ndahesh nga njëri-tjetri, por nuk pranuan.

Ata tashmë janë shumë të mëdhenj për t’iu nënshtruar operacionit, por janë shprehur se janë shumë të lumtur me vendimin që kanë marrë përpara 4 vitesh.

Vëllezërit janë të bashkuar që nga mesi e sipër dhe ndajnë një stomak dy këmbë dhe 4 krahë. Ndërsa, mushkëritë dhe zemrat i kanë të ndara

Adoleshentët besojnë se gjendja e tyre është një dhuratë nga Zoti dhe ata nuk duan të bëjnë asgjë për ta ndryshuar. JOQ Albania

TE TJERA

spot_img