‘Faji është i popullit tallava që bën një ordiner si ty t’i duket vetja Elvis Presley’

Nga Ilir Metaj

Ky korcarka me profesion pi.janec qe ka hobi kengen, Endri Prifti, na qenkerkesh prekur se policia i hoqi patenten sepse ishte i p*re.

Dhe nuk ul koken te kerkoje falje, por publikon video duke ofenduar policet qe “bene sikur nuk e njohen”.

Madje thote se eshte normale te pije, se ne koncert pi.ne te gjithe.

Madje,madje tregon se here te tjera u ka dhene ryshfet kur e ndalojne te d*hur ne timon, por kete rradhe ishin shume.

Nuk ke faj ti bre lalke jo!

Faji eshte i popullit tallava, qe ben nje ordiner si ty, t’i duket vetja Elvis Presley.

Faji eshte i edhe i atyre policeve qe marrin rryshf*tin nga nje p*janec si ty duke rrezikuar t’u marresh jeten njerezve te tjere ne aks*dent.

Por faji me i madh, eshte i policeve qe vetem te ndaluan dhe nuk t’i numeruan dhembet ne dore!

TE TJERA

spot_img