DIGJET NENSTACIONI ELEKTRIK ,1500 ABONENTE PA ENERGJI

Digjet nënstacioni elektrik në Njësinë Administrative Krahës në Qesarat. Shkak është bërë një shkëndijë, që ka sjellë më pas përfshirjen nga flakët dhe djegien totale.

Bëhet fjalë për djegien e transformatorit dhe tre fidrave që furnizojnë 1500 abonentë në Qesarat.

Pas lajmërimit ka mbërritur zjarrfikësja për të shuar flakët, ndërsa nuk ka banesa dhe biznese pranë që mund të rrezikohen.

TE TJERA