Alexander Gjoka – E Dua Dashurine – per te rikujtuar nje nga kengetaret me te medhenj te muzikes shqiptare :)

297

E dua dashurin ta kem në krah
E dua bashk me të një got të pi
E dua të shkoj me të në kinema
E dua të ket shumë fantazi

E dua dashurinë për një moment
Se dua dashurinë pa xhelozinë
E dua dashurinë të ket para
E dua të ket shumë shoqëri

E dua një yll të kap
E dua për dashuri
E dua sytë ti shof
Se dua ta kam pranë përgjithnji (2X)

E dua dashurinë për një moment
Se dua dashurinë pa xhelozinë
E dua dashurinë të ket para
E dua të ket shumë shoqëri

E dua dashurinë ta kem në krah
E dua bashk me të një got të pi
E dua të shkoj me të në kinema
E dua të ket shumë shoqëri

E dua një yll të kap
E dua për dashuri
E dua sytë ti shof
Se dua ta kam pranë përgjithnji (3X)

Lexo edhe:   TRADITAT SHQIPTARE DHE RITET PELLAZGO – ILIRE