HYRJELAJMEAlbi Nako thumbon keq vajzat shqiptare...

Albi Nako thumbon keq vajzat shqiptare…

Koreografi Albi Nako, është një ndër personazhet më të njohur nga publiku shqiptar dhe shumë i dashur gjithashtu.

Ai shpeshherë është në qendër të vëmendjes e komentohet jo vetëm për nga ana profesionale, por edhe për jetën e tij private.

Së fundmi, Albi ka publikuar një deklaratë thumbuese për vajzat që i kushtojnë më shumë rëndësi pamjes së jashtme dhe pasurisë material.

“Nëpër vendbanimet tona nuk ka libra dhe biblioteka, por në çdo lagje ka një palestër për mirëmbatjen e trupit, sepse tek nuk nuk është e turpshme të jesh ‘trutrashë’ por truptrashë: Vashat tonë nuk vlerësojnë djalin nëpërmjet asaj që ka në kokë e shpirt, por për nga marka e xhipit dhe nga togëza e rripit”, shkruan Albi në postimin e tij.

TE TJERA

spot_img