SHKON PËR TË KONTROLLUAR ZEMRËN, DOKTORESHA I ZBULON FLORI MUMAJESIT EMRIN E VAJZËS QË DASHURON

828

Kantautori Flori Mumajesi rreth më parë ka bërë një vizitë rutinë për të kontrolluar zemrën.

Ndërkohë ai ka zbuluar detaje të paditura më herët.

Vetë Flori ka publikuar në ‘Instastory’ videon, ku shfaqet ekoja e tij e zemrës pasi në ekran lexohet emri i Florit dhe dallohet lehtësisht data e sotme.

Ndërkohë teksa dëgjohen në sfond rrahjet e zemrës së tij, ajo që këngëtari spikat është muzika që krijohet.

‘Ose më duket mua ose ka muzikë brenda’, shprehet Flori.