HYRJELAJMEAKTUALITETSHKODËR, ZJARRFIKËSIT INSPEKTIME NË PIKAT E GAZIT

SHKODËR, ZJARRFIKËSIT INSPEKTIME NË PIKAT E GAZIT

Inspektoriati i sektorit të parandalimit i repartit zjarrfikës në Shkodër vijon kontrollet intensive në të gjithë pikat e mbushjes dhe të tregtimit të bombolave të gazit për të garantuar sigurinë e këtij shërbimi tek qytetarët.

Inspektori i sektorit të parandalimit Gazmend Mucmeraj thotë se një grup i posacëm pune e ka detyrim të paktën një herë në muaj të kontrollojë subjektet që merren me tregtimin e gazit.

Në Shkodër shprehet Mucmeraj të gjitha pikat që operojnë janë të pajisura me licenca dhe përmbushin standartet e nevojshme për shitje

Këto pika tregëtimit të gazit janë të pajisura me projekt mbrojtës kundër zjarrit

Pikat e shitjes së gazit vijojnë të jenë një problem shqetësues për komunitetin ku tregtimi i tyre sidomos në katet e para të pallateve rrezikon në mënyrë të vazhdueshme banesat përreth .

TE TJERA

spot_img