“Rama në gjendje të rëndë në avion”, kapet gjesti i pahijshëm i pasagjerit krah tij

822

Së fundmi po përflitet se kryeministri Edi Rama është shtruan në një sp.ital në Berlin në Gjermani. Madje sipas një fotoje që po qarkullon në rrjet Rama është fotografuar në avion, teksa ka mbështetur ballin tek ulësja përballë tij.

Po në këtë foto ka edhe një detaj tjetër. E themi këtë pasi pasagjeri krah Ramës ka ngritur këmbën vetëm pak centimetra larg kokës së kryeministrit. Nuk dihet nëse ai është shqiptar apo shtetas i huaj.

Kurse gazetari Çim Peka ka thënë në RTV Ora se kryeministri Edi Rama është në një sp.ital në shtetin gjerman. Ai tha se Rama ka udhëtuar të hënën me avion drejt Gjermanisë, por nuk e kupton se përse duhet ta mbajë të fshehtë këtë gjë.

Ndër të tjera Peka tha:

Nuk e dimë se ku është zoti Rama. Ka katër ditë që mungon. Zoti i çoftë shëndet. Reagimi i tij ishte konfirmin ndaj Çim Pekës. Asnjë zyrtar nuk zhduket për katër ditë dhe nuk jep vendodhjen. Unë i uroj shëndet, sëm.undjen nuk ja uroj askujt. Por një Kryeministër që zhduket për katër ditë dhe nuk tregon vendodhjen ai po fsheh diçka. Me burimet që kam publikova dhe sms-të dhe konfirmimin që ai njeri ka qenë në spi.tal. Ka qenë me emrin Edi Rama apo Mustafa Rama këtë e themi më vonë, ta thotë dhe Rama vetë.”

Së fundmi po përflitet se kryeministri Edi Rama është shtruan në një spital në Berlin në Gjermani. Madje sipas një fotoje që po qarkullon në rrjet Rama është fotografuar në avion, teksa ka mbështetur ballin tek ulësja përballë tij.

Po në këtë foto ka edhe një detaj tjetër. E themi këtë pasi pasagjeri krah Ramës ka ngritur këmbën vetëm pak centimetra larg kokës së kryeministrit. Nuk dihet nëse ai është shqiptar apo shtetas i huaj.

Kurse gazetari Çim Peka ka thënë  në RTV Ora se kryeministri Edi Rama është në një spital në shtetin gjerman. Ai tha se Rama ka udhëtuar të hënën me avion drejt Gjermanisë, por nuk e kupton se përse duhet ta mbajë të fshehtë këtë gjë.

Ndër të tjera Peka tha:

Nuk e dimë se ku është zoti Rama. Ka katër ditë që mungon. Zoti i çoftë shëndet. Reagimi i tij ishte konfirmin ndaj Çim Pekës. Asnjë zyrtar nuk zhduket për katër ditë dhe nuk jep vendodhjen. Unë i uroj shëndet, sëmundjen nuk ja uroj askujt. Por një Kryeministër që zhduket për katër ditë dhe nuk tregon  vendodhjen ai po fsheh diçka. Me burimet që kam publikova dhe sms-të dhe konfirmimin që ai njeri ka qenë në spital. Ka qenë me emrin Edi Rama apo Mustafa Rama këtë e themi më vonë, ta thotë dhe Rama vetë.”