Parfumi më i shtrenjtë në botë, po ju a do e blinit…?

275

Në Dubai është prezantuar parfumi më i shtrenjtë në botë. Ai është unisex dhe emir tij është “Shumukh”.

Parfumi kushton 1 milion 295 mijë dollarë. Ai përmban tre litra aromë dhe është i vendosur në një shishe të gjatë 1.97 metra.

Shishja e parfumit është i veshur me gurë të larë në arë dhe diamante të vegjël, duke hyrë kështu në librin Guinness për “shumicën e diamanteve të vendosura në një shishe parfumi”.

Ai do të jetë i ekspozuar në Avenue Fashion Mall në Dubai për publikun dhe për këdo që dëshiron ta blejë atë.