‘PSE NUK KE GJETUR BURRË?’, IVA TIÇO I JEP FANSIT PËRGJIGJEN EPIKE

819

Gazetarja Iva Tiço është dalluar gjithmonë për natyrën e drejtpërdrejtë që ka.

Ajo shpreh lirshëm mendimet e saj duke mos u ndrojtur. Gjatë ditës së sotme, Iva është kapur keq me një ndjekës, komenti i të cilit nuk i ka pëlqyer aspak.

Ai e ka pyetur gazetaren pse nuk ka gjetur një burrë të mirë dhe kjo ka mjaftuar që Tiço të shpërthejë.

‘Po pse nuk ke gjetur një burrë të mirë moj?’, i shkruan ndjekësi.

Ndërkohë Iva ia kthen e revoltuar:

‘Se është vendi i mbushur me injorantë si ty psh. Pirdhu’.

‘Mësojini djemtë dhe vajzat që gjetja e një burri të mirë, nuk është qëllimi i jetës, është thjesht diçka që mund ta bësh në jetë. Mësojini të rrinë larg jetës dhe gjërave private të njerëzve qe nuk i njohin. Dhe mbi te gjitha,

mësojini të mbajnë gojën të qepur e të merren me gjërat e veta. Të shijojnë diellin për shembull, ka lezet, e kemi falas”, shkruan gazetarja në postim.