HYRJELAJMEKULTURËLuan Zhegu “NE MOSHEN E RINISE”

Luan Zhegu “NE MOSHEN E RINISE”

Ti çdo çast
Thua se me do (2x)
Bej te them një fjale
Jo se s´të besoj (2x)

Por dashuria e vërtetë
I dashur njihet
Veç ne jetë eeeee

Ne me do
Sa te dua unë
Eja me kërko
Me kërko atje
Ku jeta ndrin me shumë

Se atje jam unë
Nga zemra ime si burim
Rrjedh veç gezim e gezim

Rreh zemra jonë
Tek zemra e tokes nene
Çdo rrahje e saj
E bukur si një këngë
Njezet vjeçar

Kjo fjale sa tingellon
Oh sa endrra ne gji me zgjon
Kjo moshe e bardhe
Mosha e rinise

Ditët i cel
Ne gji te lumturise
Dhe njezet vjeç
Mos t¡¯isha unë vërtetë
Do me bënte te tillë
Kjo jetë

Na buzeqesh lumturia
Ne çdo skaj tek ky vend
Kur ne themi rinia
Edhe lumturi kemi thënë

Porsi vese e mengjesit
Endrrat tona me drite
Ane e mbane ku janë njerzit
Marrin jetë gjithë dashuri

Tak tak zemra me trok
lehtas po më flet
Jam njezet vjeçare
Sot po dal ne jetë

Ajo me thërret
Një drite te re
Të ndezi ne sy
Një këngë te re
Të zgjoi ne gji

Ne me do
Sa te dua unë
Eja me kërko
Me kërko atje

Ku jeta ndrin me shumë
Se atje jam unë
Nga zemra ime si burim
Rrjedh veç gezim e gezim

TE TJERA

spot_img