Paraja më bën të lumtur”/ 10 aktivitetet e biznesit të Jurgen Kurtit

774

Jurgen Kurti, i riu që mbeti i vrarë mbrëmjen e sotme në kryeqytet njihej si një biznesmen i fuqishëm.

26-vjeçari ishte themelues i kompanisë “Albania Luxury Brands”, që merrej merret aktivitete të ndryshme biznesi, si: marketing dhe distribuim te produkteve të ndryshme, kryesisht turistike, organizim eventesh dhe paketash turistike.

Ndërkohë në disa dalje mediatike, ai ishte shprehur shpesh se paraja e bën të lumtur.

10 aktivitetet të sipërmarrjes së Jurgen Kurtit:

-Tregtim te artikujve ushqimore, pijeve alkoolike, industrial dhe çdo lloj artikull tjeter me shumice e pakice ne eksport dhe import.

-Hapje te lokaleve bar restorant dhe tregetimin ne to te cdo lloj artikulli te ushqimit social.

-Hapje te agjencive te ndryshme si doganore, transporti e turistike.

-Veprimtari turistike, si hoteleri e ambiente te reja turizmi.

-Transport mallrash per vete dhe te trete.

-Ndertime urbane, objekte te ndryshme, ura, e objekte civile.

-Servise Makinash.

-Organizimin e panaireve ekspozitave e tregjeve te organizuar te shitjes, brenda dhe jashte shtetit Shqiptar.

-Shitje e blerje e pasurive te paluajtshme.

-Sherbime te llojeve te ndryshme ne banesa private e institucione shteterore.