Nuk i pëlqejnë çunat e rinj/ Gratë e këtyre shenjave bien në dashuri me “pleq”

479

Peshqit

Nuk ka asgjë më romantike për një grua të shenjës së Peshqve, se sa të dijë që ka në krah një burrë që e do dhe e mbron nga të gjitha të këqijat që mund të ndodhin në jetë. Vetëm duke e ditur që një shtëpi e pret një strehë e fortë ku do të kthehet në darkë,qetësohet dhe mendon se ka çdo gjë që do.

Kjo është arsyeja pse të lindurat nën shenjën e Peshqve janë gjithmonë të tërhequra nga burra që janë shumë më të mëdhenjë në moshë se ato,

Bricjapi

Gratë e Bricjapit janë gratë më të pjekura të zodiakut, ndaj dhe është gati e pamundur që ato të ndjehen mirë me një partner që është në të njejtën moshë me to.

Lidhjet mund të rriten vetëm nëse të dy partnerët investojnë tek to. Ato nuk do të mund të krijojnë dot kurrë lidhje me dikë në moshë më të vogël, pasi e gjithë situata do të bëhej fustruese dhe e padurueshme./CNA.al