TË KËNAQUR NGA UNIVERSITETI I SHKODRËS, PO GJEJMË PUNË”

394

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në Shkodër prej dekadash përgatit të rinjtë për tregun e punës në bazë të programeve të studimit që ky universitet ofron.

Avantazh përbëjnë ofrimi i praktikave profesionale në të gjitha degët e studimit. Pedagogë dhe dekanë të fakulteteve të ndryshme, kanë bërë fushatë promovimi më maturantë të qytetit të Shkodrës, për t’i prezantuar mundesite e studimit që universiteti “Luigj Gurakuqi” ofron.

Një qasje nga rektorati dhe dekanatet per programe bashkëkohore, kërkim shkencor dhe afrim me tregun e punës janë disa nga pëparsitë e ketij universiteti që duëet theksuar,

është i vetmi universitet ne veriun e vendit por që frekuentohet prej studenteve nga e gjithë Shqipëria e Mali e Zi.