“Bashkia harxhon naftën për Autobusët e protestës se PD” NDËRSA THETHI VAZHDON TË JETE I BLLOKUAR NGA BORA

544

Zona e Thethit vijon që të jetë e bllokuar qe nga mesi i muajit janar, ndërsa autoritetet deri tani nuk kanë ndërhyrë për të hapur rrugën.

- PUBLICITET -

Bllokimi i rrugës nga bora ka lëne pa punë mbi 300 bujtina.

Banoreve te Thethit nuk i mbetet gjë tjetër perverse të protestojnë nëpërmjet rrjeteve sociale ku ne instagram shpesh here akuzohet Bashkia

Shkodër ku kjo e fundit nuk po merr masat e duhura për hapjen e rrugës drejt kësaj pike turistike. Kanë qene të shumtë dhe turiste qe kane bere apel qeverise por deri me sot pa rezultat.

Ne nje postim ne instagram “thethi_national_park” shkruan:


“Rruga e Thethit vashdon te jet e bllokuar nga Bora ! Ndersa Bashkia harxhon naften per Autobusat e protestes se Pds 👏👏👏👏👏👏

Shkruan “thethi national park” ne instagram.

- PUBLICITET -