SHKODËR, PD THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË PROTESTË

268

Partia Demokratike e Shkodrës ka bërë thirrje që shkodranët të marrin pjesë në protestën e ditës së nesërme që do të jetë në Tiranë.

Kryetari i Forumit Rinor të PD në Shkodër Arvid Bushati u shpreh se kjo qeveri duhet larguar dhe se të gjithë duhet të protestojnë.