Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë”, çudit me deklaratën këngëtarja shqiptare

Mihrije Braha është një prej këngëtareve më të njohura si në Kosovë dhe në vendin tonë.

Së fundmi gjatë një interviste, ajo i ka habitur të gjithë kur ka thënë se një mashkull i ka ofruar 1 milion dollarë për një natë, por ajo nuk kishte pranuar.

Këtë gjë, ajo e ka thënë gjatë intervistës në emisionin “Shiko kush Luan”.

Ajo ka vazhduar duke thënë:

Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”

Mesa duket Mihrije Braha ka folur më hapur se kurrë më parë duke treguar këtë ngjarje nga jeta e saj personale.

TE TJERA