SHKODËR, MYFTIU: TË NDALOHET PROPAGANDA KUNDËR FESË

355

Myftinia Shkodër ka organizuar konferencën e 8-të vjetore në mjediset e hotel Colosseo në Shkodër. Tema e këtij viti ishte “Pozita e Gruas në Islam”. Myftiu i Shkodrës imam Muhamed Sytari në mesazhin e tij tha shërimi për

shumë probleme që ka shoqëria sot në raport me gruan gjendet në islam
Myftiu i Shkodrës deklaroi se ka një përpjekje për të shkatërruar tabanin e shëndosh

Detyra e të gjithëve u shpreh myftiu Sytari është për të ndaluar propagandën kundër fesë që vjen edhe nga axhenda të huaja që gjejnë zbatim në Shqipëri

Më pas fjalën e morën edhe myftiu i Malësisë së Madhe dhe teolog të tjerë e thirrës islam duke referuar rreth temës që ishte “Gruaja në Islam”.

Lexo edhe:   Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj sjellin surprizën e madhe