I coptohet zemra në çdo lidhje/ Këta janë fatzinjtë e zodiakut

321

Binjakët

Janë ëndërrimtarë, kur hyjnë në një lidhje ëndërrojnë momente të lumturisë ekstreme, por me gjithë këtë fantazi mund të ndjehen keq kur t’i duhet që të përballen me realitetin.

Gaforrja

Janë të ndjeshëm, ndaj mund të vuajnë shumë në dashuri. Lidhen shpejt me njerëzit dhe i japing shumë dashuri personit të zemrës. Mund të vuajnë sepse jo çdo gjë mund të shkojë sipas parashikimit.

Janë të kujdesshëm kur vjen fjala tek jeta e tyre romantike, por mund të lëndohen shumë duke dhënë tepër nga vetja e duke mos marrë asgjë nga partneri.

Peshorja

Peshoret janë romantikë dhe kjo mund ti sjellë shumë vuajtje e trishtim kur vjen fjala tek lidhjet romantike. Shkojnë shpesh pas dashurive të pamundura dhe fillojnë drama të kota duke e bërë këtë.